fbpx

Top of mind bij je potentiële klant met online advertenties

Controle over je klantenstroom, met continu een groei aan nieuwe klanten kan alleen door 24/7 de juiste zichtbaarheid met online ads. Dat kan nu met de Xvertising Methode®.

Leer tijdens dit online college hoe jij met online advertenties je omzet exponentieel kunt verhogen, zodat deze zelfs je wildste verwachtingen overtreft.

Eenmalig op dinsdag 25 juli om 10:00 uur.

is jouw merk top of mind?

Om controle te krijgen over het gas- en rempedaal van de klantenstroom en daarmee de groei van je bedrijf, moet je top of mind zijn binnen je branche. Wanneer je top of mind bent, ben je de eerste aan wie je potentiële klant denkt wanneer hij in de markt komt om te kopen. Dat is de goudader voor je bedrijfsgroei.

Top of mind worden binnen je branche gaat je niet lukken met wat sociale media posts of een maandelijkse nieuwsbrief. Daar is een ijzersterke strategie voor nodig die de juiste boodschap aan de juiste mensen op het juiste moment toont. Online advertenties hebben hierin de sleutelrol. Deze geven je 100% controle over dit gas- en rempedaal van je klantenstroom.

Je hebt wellicht al eerder online advertenties gedraaid, al dan niet met een extern bureau, maar de resultaten vallen tegen. Dat wil niet zeggen dat online advertenties niet werken voor jouw bedrijf. Het is de manier waarop deze online advertenties zijn ingezet die ervoor heeft gezorgd dat de gewenste groei achterbleef.

Tijdens dit online college leer je waarom je online advertenties nu niet werken en wat ervoor nodig is om wel de eerste naam te zijn die opkomt wanneer een potentiële klant jouw product of dienst nodig heeft. Zodat de omzetgroei je grootste dromen overtreft. 

word bekend

Bij nieuwe potentiële klanten

verkoop

Meer producten/diensten

Groei

Je merk naar een nieuwe hoogte

xvertising

Live online college, te volgen vanuit elke locatie met een laptop en Wifi

xvertising

De strategie die zorgt dat jouw bedrijf Top Of Mind wordt én blijft binnen je branche

xvertising

Haal de volle kracht uit online advertenties

xvertising

Bewezen online advertising methodieken voor merken die klaar zijn om op te schalen

real-life feedback van klanten:

xvertising review

Bestellingen van één dag tijdens een nieuwe campagne.

xvertising review

Flinke stijging in orders na inzet nieuwe advertenties.

xvertising review

Binnen enkele maanden voor het eerst de 10K omzet met webshop gehaald (+52%).

xvertising review

Testen, testen, testen = resultaat behalen.

xvertising review

Weekomzet na start campagne (+221%).

xvertising review

Ticketverkoop tussenstand na de eerste maand, nog 2 maanden voor het evenement.

iris pijnenburg

controle over het gas- en rempedaal van je klantenstroom

Je wilt je merk laten groeien door niet alleen de gevestigde orde te worden binnen je branche, maar ook door verhoging van je omzet. Qua marketing heb je al verschillende mogelijkheden uitgeprobeerd en ingezet (al dan niet samen met een bureau). En ondanks dat er eerder al mooie resultaten zijn behaald, is echte grip op de omzetgroei nog ver te zoeken. De ene week loopt alles lekker, de andere week lijkt alles te imploderen. Natuurlijk hoort dit erbij, maar er lijkt geen touw aan vast te knopen. Wat is de beste strategie voor om wél die controle te krijgen over je omzetstroom en deze maand in maand uit te laten groeien?

De Xvertising Methode® is een online advertising methode gericht om jouw merk Top Of Mind te krijgen én houden bij potentiële klanten, om zo grip te krijgen op je klantenstroom.

Je merk wordt gezien door de juiste potentiële klanten, hun awareness stijgt en je ziet de omzet verder en verder groeien. Het gaspedaal op de klantenstroom is gevonden. De rem is er voor tussentijds intern opschalen zonder opstoppingen, om koers te kunnen zetten naar de volgende groeifase van je bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij uit de impasse komen en controle krijgen over het gas- en rempedaal van je klantenstroom? Zonder zorgen en aanklungelen, maar met vertrouwen en een bak aan expertise sociale media advertenties draaien? Geen probleem.

Xvertising doet precies dat. Done-for-you sociale media advertenties met je hoogste ROI ooit.