fbpx

Je aanmelding is gelukt!

Jouw plek voor de Masterclass is bij deze gereserveerd. Je ontvangt een mail ter bevestiging.

Iris Pijnenburg

Gratis strategiegesprek

Ben je besluitvaardig en wil je direct aan de slag om de online advertentie (strategie) voor jouw bedrijf tot een succes te maken?

Plan een gratis strategiegesprek met me in en ik deel direct de mogelijkheden die ik voor je zie.

Over iris

Online advertising expert. Recht door zee en efficiënt. Cijfer-nerd.

Jarenlang heb ik gewerkt op topniveau in training en uitvoering op het gebied van online advertising. Inmiddels gespecialiseerd in online advertising voor merken en events. Denk hierbij aan productlanceringen, grote evenementen en beurzen en snelgroeiende merken.

Ik master de technieken van de top 1% snelgroeiende merken als het gaat om online advertising en heb hier mijn eigen advertising methode voor ontwikkeld. Een strategische methode die keer op keer de code kraakt die je wél controle geeft over het gas- en rempedaal van de omzetstroom.

marketing bureau

Bij Iris ligt de lat hoog. Om met Iris te werken heb je een hoop lef en ambitie nodig. Je moet je strategie durven doorzien, doorbreken en er samen op durven doorpakken. Daarvoor heb je breder te kijken dan campagnes en dat weet Iris maar al te goed. […] Gewoon wat campagnes draaien t.b.v. de zichtbaarheid? Dan moet je iemand anders bellen. Iris is de beste online advertising expert van Nederland. Zeker niet voor iedereen. Wél voor snelle groeiers die maximaal rendement willen. Ik beveel haar rijkelijk aan. 

Marieke Pijler

Premium Business B.V.