fbpx

adverteren op sociale media

Advertenties op sociale media 24/7 zorgen voor zichtbaarheid van je bedrijf bij de potentiële klant.
Dé manier om maand op maand te groeien in naamsbekendheid, leadgeneratie en omzet. Tegen een zo laag mogelijke kosten per nieuwe klant. Wij regelen het voor je.

voordelen van social media ads

Sociale media advertenties bieden je de mogelijkheid om met je bedrijf continu zichtbaar te zijn voor je potentiële klanten. Talloze onderzoeken en ‘wetmatigheden’ binnen de online marketing tonen correlaties aan tussen zichtbaarheid en merkherinnering, merkherkenning, Top of Mind Awareness, aankoopintentie en attitude tegenover het merk.

In normaal Nederlands: de bedrijven die meer zichtbaar zijn worden eerder benaderd door een potentiële klant dan concurrerende bedrijven. Dit omdat je meer op het netvlies staat bij de klant en dat ze je nu eenmaal leuker vinden en meer vertrouwen naarmate ze je vaker zien.

Om dat voor elkaar te krijgen, is adverteren op sociale media een uitkomst. Het geeft veel mogelijkheden om de doelgroep af te kaderen en opnieuw te benaderen, om zo heel gericht een specifieke boodschap naar een klant op een bepaald moment in de klantreis te tonen.

✅ 24/7 Zichtbaar voor je potentiële klant

✅ Gemiddeld besteden mensen 112 minuten per dag op sociale media

✅ Goed schaalbaar

✅ Kosten efficiënt

✅ Snel resultaat

 

Uitbesteden betekent:

✅ Geheel ontzorgd

✅ Duidelijke inzichten in resultaten

✅ Gecontroleerd doorgroeien in omzet

9+ jaar ervaring

‘Leuk, die zichtbaarheid, maar levert dat ook snel wat op?’ Absoluut.

Wanneer goed ingezet, met een duidelijke strategie erachter, kun je binnen no-time nieuwe leads, aanvragen en klanten binnen zien komen. Al vanaf de eerste dag dat je sociale media advertenties hebt draaien.

Na ruim 9 jaar ervaring met adverteren op sociale media (Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, etc.) en duizenden campagnes verder, weten we keer op keer de strategie te vinden die voor solide resultaten zorgt: groei in omzet, tegen een hoge Return On Investment*.

Zowel voor Business to Business als Business to Consumer bedrijven loont het adverteren op sociale media 100%.

* Return On Investment is bijvoorbeeld: 1 euro uitgeven aan advertentie budget = 25 euro daarvoor terugkrijgen in omzet.

Na ruim 9 jaar ervaring met adverteren op sociale media en duizenden campagnes verder, weten we keer op keer de strategie te vinden die voor solide resultaten zorgt: groei in omzet, tegen een hoge Return On Investment.

24/7 zichtbaar

Bij nieuwe potentiële klanten

verkoop

Meer producten/diensten

Groei

Naar een nieuwe hoogte

Ik ben enorm positief over mijn samenwerking met Iris. Iris is een expert op het gebied van marketing, ze heeft alle kennis en vaardigheden in huis om je te helpen bij jouw doelen. Ze kijkt met je bedrijf mee, ziet wat er nodig is en ze speelt goed in op jouw wensen.

Ze is oprecht, vriendelijk, professioneel en je weet echt wat je aan haar hebt. Daarbij staat ze altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Ik kan Xvertising aan iedereen aanbevelen!

Marlot vd Goot

Marlot vd Goot coaching

ZO WERKT HET UITBESTEDEN VAN JE sociale media ADVERTENTIES

Het uitbesteden van je sociale media campagnes en advertenties aan ons, betekent een samenwerking met 100% focus.

Integriteit, eerlijkheid en commitment staan bij mij hoog in het vaandel.
Je kunt het van mij verwachten, en ik verwacht het ook van jou. Alleen zo kunnen we samen toewerken naar de beste resultaten.

 

In grote lijnen kun je dit verwachten:

\

Strategiegesprek

Eerste kennismaking en bepalen van de mogelijkheden en kansen die online advertenties je bieden.

deep-dive sessie & strategie

Compleet de diepte in wat betreft je marketing. Van marketing uitingen en middelen tot doelstellingen. Lopende zaken, geleerde lessen. Doelgroepen, concurrenten en meer.

Hieruit volgt een campagne strategie die wij voor je opstellen.

\
\

technische check

We checken voor je alle instellingen van de advertentie kanalen, de koppelingen en tracking. Alles om het meeste uit de advertenties te halen.

campagnes live

We zetten de eerste campagnes live volgens de opgemaakte en besproken strategie. Een solide structuur van campagnes, doelgroepen en advertenties.

\
\

onderhoud en optimalisatie

Continu werken we aan je campagnes in vernieuwing én optimalisatie, om te komen tot de beste Return On Investment. Nu én op lange termijn.

Zo bereiken we jouw doelen

Door een sterke analyse van je huidige situatie, de huidige markt en de beschikbare middelen, kunnen we een strategie opstellen voor de campagnes die naar verwachting het meest succesvol zal zijn.

Om het succes te meten, bepalen we kerncijfers (KPI’s) die we op wekelijkse basis meten om het succes van de campagnes te bepalen. Deze kerncijfers hebben betrekking op de uiteindelijke doelstelling, maar ook tussenliggende data die een belangrijke voorspeller is voor het toekomstige succes en trends.

Op basis van die data sturen we de campagnes bij en blijven we optimaliseren. Dit vindt doorgaans meerdere keren per week plaats. Regelmatig checken we bij jou in om te verifiëren dat de data die we binnenkrijgen ook daadwerkelijk resulteert in kwalitatieve leads en klanten.

✅ Juiste cijfers meten (KPI’s)

✅ Sturen op deze cijfers

✅ Wekelijks optimaliseren

✅ Jarenlange ervaring

✅ Bewezen effectieve strategieën

Zo meten we succes

Voor elke campagne die we starten, stellen we een SMART doel om naartoe te werken. Bijvoorbeeld een bepaald aantal SQL’s of orders per maand of een bepaalde omzet.

Om daartoe te komen, neem je binnen een marketing/sales funnel verschillende stappen. Zo is er bereik en verkeer naar de website nodig en nog meer tussenstappen. Binnen de tussenstappen die we moeten nemen, stellen we de belangrijkste Key Point Indicators (KPI’s) vast om het tussentijds succes van campagnes te meten.

Deze zetten we in een online en realtime dashboard, waar we live alle data altijd kunnen inzien en zodoende gericht het succes van de campagnes en advertenties kunnen meten.

✅ SMART doelstellingen

✅ Key Point Indicators

✅ Wekelijkse ROAS check

✅ Live dashboard met data

communicatie is key

Samenwerken met een marketingbureau is altijd spannend. Je besteedt een van de belangrijkste motoren voor het werven van nieuwe klanten uit aan een externe partij die je vaak vooraf niet kent. Vertrouwen is daarom belangrijk. Om daartoe te komen, is heldere communicatie vereist.

✅ Maandelijkse strategie-call

✅ Wekelijkse updates

✅ WhatsApp support voor snel schakelen

✅ Vaste contactpersoon

✅ Live rapportage dashboard

over xvertising

Wij zijn niet van de ‘u roept, wij draaien’ mentaliteit. Zie ons liever als strategisch partner. Als meedenkend Advertising Manager. Door goed samen te werken, vooruit te denken, strategisch te zijn en pro-actief te werken, zweten we mee op het plan om tot meer merkbekendheid, leads en omzet te komen voor jouw organisatie.

Als enige marketingbureau van Nederland – een kleinschalig Boutique bureau – zijn we gespecialiseerd in online advertising gericht op het verkrijgen van controle op de klantenstroom en daarmee groei van jouw bedrijf.

Met meer dan 9 jaar ervaring binnen de online advertising wereld, heb ik in 2021 Xvertising B.V. opgericht, om zo succesvolle sociale media advertenties te draaien voor bedrijven, maar dan op mijn manier. Waar er geen ruimte is voor vaagheid, langdurige en stroperige processen of het ‘snel geld verdienen’ ten koste van de klant.  En wél voor korte lijntjes, transparantie, snel schakelen en kneitergoede online advertenties.

Met een krachtig team van experts werken we continu om jouw online campagnes tot grote hoogtes te brengen.

jaar ervaring

winstgevende campagnes

in 26 landen

Gedreven

sociale media advertenties uitbesteden?

Wil jij zonder zorgen, maar met vertrouwen en een bak aan expertise sociale media advertenties draaien? Geen probleem.

Xvertising doet precies dat. Done-for-you sociale media advertenties met je hoogste ROI ooit. Vul onderstaand formulier in voor een terugbelverzoek en vrijblijvende offerte.

Kom in contact

Wil jij zonder zorgen, maar met vertrouwen en een bak aan expertise sociale media advertenties draaien? Geen probleem.

Xvertising doet precies dat. Done-for-you sociale media advertenties mer focus op een zo hoog mogelijke Return on Investment. Vraag hieronder gratis en vrijblijvend een gesprek aan:

We mailen je uitsluitend updates over het terugbelverzoek.
Wil je ook per mail online advertising advies ontvangen? Vink dan de nieuwsbrief optie aan.

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op!

Iris Pijnenburg

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

De kosten voor het uitbesteden van je Sociale media advertenties aan een professioneel bureau, zijn afhankelijk van verschillende factoren.

Wil je de investering weten voor het uitbesteden van jouw Google advertenties?

Plan een gratis adviesgesprek in

Vraag een offerte aan

Hoeveel advertentiebudget moet ik uitgeven?

Het advertentiebudget wordt altijd bepaald op basis van de strategie en gaat in overleg met jou. Daar is geen één antwoord op te geven op dit moment.

Ga bij uitbesteding van je online advertenties op sociale media uit van een advertentiebudget van minimaal €2.000,- per maand

Hoe snel kan ik resultaat verwachten?

Elke case is natuurlijk anders, maar over het algemeen worden de eerste mooie resultaten behaald:

Voor Business to Consumer bedrijven in de eerste paar weken.
Voor Business to Business bedrijven in maand 1-3.

Kan ik ook google ads uitbesteden?

Jazeker dat kan!

Tip; je bent zelfs een stuk voordeliger uit wanneer je google-ads en social-ads combineert. Dit door de betere mogelijkheden in strategie, maar ook qua efficiënte oplossingen vanuit onze kant!

Hoe lang duurt het contract?

We gaan uiteraard altijd uit van een fijne, lange termijn samenwerking. De ervaring leert ook dat dit 99/100 keer het geval is!

Echter snappen we dat het in het begin spannend is om met een nieuwe partij samen te werken, daarom starten we altijd met een prijsafspraak op jaarbasis (dan ben je verzekerd van een vast tarief), maar je kunt altijd na 3 maanden tussentijds opzeggen wanneer je om welke reden dan ook niet tevreden bent of de wegen wilt scheiden.

Andere vraag?

Neem contact op per mail of plan een strategiegesprek in.