fbpx

adverteren op sociale media

Omdat advertenties op sociale media 24/7 zorgen voor zichtbaarheid van je bedrijf bij de potentiële klant. 
Dé manier om maand op maand te groeien in naamsbekendheid, leadgeneratie en omzet. Tegen een zo laag mogelijke kosten per nieuwe klant.

voordelen van adverteren op sociale media

Sociale media advertenties bieden je de mogelijkheid om met je bedrijf continu zichtbaar te zijn voor je potentiële klanten. Talloze onderzoeken en ‘wetmatigheden’ binnen de online marketing tonen correlaties aan tussen zichtbaarheid en merkherinnering, merkherkenning, Top of Mind Awareness, aankoopintentie en attitude tegenover het merk.

In normaal Nederlands: de bedrijven die meer zichtbaar zijn worden eerder benaderd door een potentiële klant dan concurrerende bedrijven. Dit omdat je meer op het netvlies staat bij de klant en dat ze je nu eenmaal leuker vinden en meer vertrouwen naarmate ze je vaker zien.

Om dat voor elkaar te krijgen, is adverteren op sociale media een uitkomst. Het geeft veel mogelijkheden om de doelgroep af te kaderen en opnieuw te benaderen, om zo heel gericht een specifieke boodschap naar een klant op een bepaald moment in de klantreis te tonen.

de effectiviteit van social ads

‘Leuk, die zichtbaarheid, maar levert dat ook snel wat op?’ Absoluut.

Wanneer goed ingezet, met een duidelijke strategie erachter, kun je binnen no-time nieuwe leads, aanvragen en klanten binnen zien komen. Al vanaf de eerste dag dat je sociale media advertenties hebt draaien.

Na ruim 9 jaar ervaring met adverteren op sociale media (Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, etc.) en duizenden campagnes verder, hebben we een methode ontwikkeld, de Xvertising® methode, die keer op keer voor solide resultaten zorgt: groei in omzet, tegen een hoge Return On Investment*.

Zowel voor Business to Business als Business to Consumer bedrijven loont het adverteren op sociale media 100%.

* Return On Investment is bijvoorbeeld: 1 euro uitgeven aan advertentie budget = 25 euro daarvoor terugkrijgen in omzet.

24/7 zichtbaar

Bij nieuwe potentiële klanten

verkoop

Meer producten/diensten

Groei

Naar een nieuwe hoogte

Winstgevende advertenties

Je wilt je merk laten groeien door niet alleen de gevestigde orde te worden binnen je branche, maar ook door verhoging van je omzet. Qua marketing heb je al verschillende mogelijkheden uitgeprobeerd en ingezet (al dan niet samen met een bureau). En ondanks dat er eerder al mooie resultaten zijn behaald, is echte grip op de omzetgroei nog ver te zoeken. De ene week loopt alles lekker, de andere week lijkt alles te imploderen. Natuurlijk hoort dit erbij, maar er lijkt geen touw aan vast te knopen. Wat is de beste strategie voor om wél die controle te krijgen over je omzetstroom en deze maand in maand uit te laten groeien?

Door middel van de Xvertising methode® draai ik voor jou sociale media advertenties die daadwerkelijk leads en conversies binnenbrengen. Je merk wordt gezien door de juiste potentiële klanten, hun awareness stijgt en je ziet op termijn de omzet verder en verder groeien. Het gaspedaal op de klantenstroom is gevonden. De rem is er voor tussentijds intern opschalen zonder opstoppingen, om koers te kunnen zetten naar de volgende groeifase van je bedrijf.

Ik ben enorm positief over mijn samenwerking met Iris. Iris is een expert op het gebied van marketing, ze heeft alle kennis en vaardigheden in huis om je te helpen bij jouw doelen. Ze kijkt met je bedrijf mee, ziet wat er nodig is en ze speelt goed in op jouw wensen.

Ze is oprecht, vriendelijk, professioneel en je weet echt wat je aan haar hebt. Daarbij staat ze altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Ik kan Xvertising aan iedereen aanbevelen!

Marlot vd Goot

Marlot vd Goot coaching

wanneer adverteren op sociale media

Je bedrijf loopt goed door. Wat je op dit moment aan marketing doet, van mond tot mond reclame tot aan SEO en eventueel advertenties, levert nieuwe klanten aan. Toch kriebelt het dat er meer uit te halen valt. In het kader van efficiëntie, meer volume, beter inzichtelijk maken; meer grip.

Je weet dat er meer groei te behalen valt wanneer de marketing professioneler aangepakt wordt en je start met écht een goede campagne met advertenties op sociale media.

Zelf heb je de tijd of expertise niet in huis om écht succesvol te adverteren op sociale media. Op een gestructureerde manier, met inzicht en uiteraard met goede resultaten.

Komen deze scenario’s je bekend voor? Dan is het nu het juiste moment om te starten met sociale media advertenties – met behulp van een expert – zodat jouw bedrijf verder kan groeien.

Start met adverteren op:

Facebook

instagram

linkedin

pinterest

tiktok

werkwijze – uitbesteden sociale media advertenties

1. kennismaking

Je wilt weten met wie je zaken doet. Daarom starten we bij een kennismaking. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen, kun je je doelen, wensen, zorgen, vragen en meer delen en toetsen we of we een match zijn en hoe we je hier het beste bij kunnen helpen.

2. deep-dive

Is de kennismaking geslaagd? Dan start de samenwerking altijd met een deep-dive.

Tijdens deze sessie duiken we letterlijk in alle marketing activiteiten die je eerder hebt gevoerd. Wat hierin heeft gewerkt, wat niet en waarom. Ook bekijken we de huidige stand van zaken (wat is het startpunt) en de techniek (is alles geschikt om nu te starten of moeten we technisch nog wat zaken uitvoeren) en meer. Ook maken we een start met de strategie: wat het is dat we de komende periode gaan inzetten om de gewenste resultaten te behalen, wat is plan B, en waar willen we op lange termijn naartoe werken?

Aan de hand van deze sessie maken we een compleet A-Z plan om uit te gaan voeren.

3. technische paraatheid

Om de advertenties meteen een vliegende start te geven, is het essentieel dat alles technisch klopt aan de achterkant. Denk aan het meten van conversies, aankoopknoppen die werken, en meer. Dit checken we allemaal en waar nodig lossen we problemen voor je op.

4. Starten met adverteren

Nu is het moment daar: wij zetten de eerste sociale media campagnes en advertenties voor je in. Je wordt zichtbaar onder de besproken doelgroep(en) met verschillende advertenties.

x. en verder

Het proces van advertenties aanmaken en bijsturen om tot steeds betere resultaten te komen is er een die continu doorloopt. We blijven op het speelveld om de advertenties topprestaties te laten leveren voor je. Dit houdt in aanpassingen in doelgroepen, vernieuwing van advertenties, A/B testen en nog veel meer.

Tussentijds houden we contact en elke maand hebben we een strategische meeting om de belangrijkste cijfers door te nemen en belangrijker; de koers voor de komende maand uit te zetten.

over xvertising

Resultaatgericht

 

De advertentie methoden die we gebruiken voor jouw sociale media advertenties zijn gericht op meer dan alleen omzet verhoging; het focust zich op controle over de omzetstroom en winststroom.

Voor elke euro advertentiebudget die je inzet, zoveel mogelijk euro’s omzet terugkrijgen. Dat is waar we continu aan werken met jouw advertenties.

Expert in social ads

 

Met ruim 8 jaar ervaring en een breed track-record in sociale media advertenties, weet ik exact hoe je het maximale resultaat kunt behalen met je advertenties. Zowel op korte termijn (conversies) als lange termijn structurele groei (branding).

Strategisch partner

 

Het draaien van extreem succesvolle sociale media advertenties kan niet zonder een heldere strategie. Daarom maken we altijd een Advertentie Masterplan dat naadloos aansluit bij je omzet- en bedrijfsdoelstellingen. Dit is de rode draad van alle campagnes om koersvast te blijven groeien.

kwaliteit

 

Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Daarom werk ik met een compact klantenbestand en zonder ‘draaideur’-medewerkersbestand. Op deze manier ben je verzekerd van flexibiliteit, heldere communicatie, transparantie en korte lijntjes.

iris pijnenburg

sociale media advertenties uitbesteden?

Wil jij zonder zorgen, maar met vertrouwen en een bak aan expertise sociale media advertenties draaien? Geen probleem.

Xvertising doet precies dat. Done-for-you sociale media advertenties met je hoogste ROI ooit. Plan hieronder gratis en vrijblijvend een gesprek in: