fbpx

gegarandeerd
winstgevende
campagnes

 

Exclusieve online advertising agency voor veelbelovende merken.
Kom tot een grote omzetdoorbraak met maximaal winstgevende campagnes
die je controle geven over het gas- en rempedaal van jouw klantenstroom.

campagne management

100% Focus en pro-actief management van jouw campagne en advertenties

senior specialisten

Jouw campagnes worden uitsluitend onderhouden door senior level managers

XVERTISING

xvertising® methode

Bewezen ads-strategie die zich richt op waardevermeerdering in ieder opzicht

Bij Iris ligt de lat hoog. Om met Iris te werken heb je een hoop lef en ambitie nodig. Je moet je strategie durven doorzien, doorbreken en er samen op durven doorpakken. Daarvoor heb je breder te kijken dan campagnes en dat weet Iris maar al te goed. […] Gewoon wat campagnes draaien t.b.v. de zichtbaarheid? Dan moet je iemand anders bellen. Iris is de beste online advertising expert van Nederland. Zeker niet voor iedereen. Wél voor snelle groeiers die maximaal rendement willen. Ik beveel haar rijkelijk aan. 

Marieke Pijler

Premium Business B.V.

Kraak de code voor continu de beste klanten

Als snelgroeiende scale-up of opkomend merk, wil je controle hebben over de manier waarop je continu de beste klanten krijgt. Maar zie dat proces maar eens te kraken.

Je hebt al een (klein) marketing team, maar die hebben aansturing nodig en produceren qua advertising vooral nog ‘losse flodders’ die je nog geen grote marketing successen opleveren.

Je hebt campagnes gedraaid met de grote ‘cowboy’ agencies (en daar niet malse facturen van ontvangen), maar tevreden ben je allerminst. 

Daar was je een nummer op de lange lijst van de accountmanager, je had het gevoel ‘er steeds achteraan’ te moeten, in plaats van seniors werd een batterij aan junior marketeers op je campagne losgelaten en bij ieder wissewasje moest je een ticket inschieten.

Ondanks alle mooie plannen en gelikte presentaties, kregen zelfs zij de code niet voor je gekraakt.. 

xvertising

Ik draai het voor je om; ik ga niet alleen achter je winst genererende campagnes aan, maar ook achter jou.

In plaats van campagne onderhoud op basis van ‘uitvoerings’-afspraken: de “1 campagne, op 3 kanalen. Maandelijkse call”, etc. (je kent het wel), werkt Xvertising op Management-niveau.

Ik richt me liever op het doel van jouw campagne en de beste campagne methodiek om daartoe te komen, dan dat ik je tijdens een gesprek moet vertellen dat het ‘buiten de scope’ valt, want we hebben immers de calls gehad en netjes 5 advertenties voor je ingezet.

Wil je meters maken? Controle over je omzetstroom?

Dan heb je niets aan een kooi van ’taakjes’, maar moet er de ruimte zijn om de campagne áltijd de sturing te geven die het op dat moment nodig heeft. Dat is waar Xvertising® voor staat.

Benieuwd wat ik voor jouw merk zie? Plan een strategie gesprek in.

Onze klanten campagne
Onze klanten campagne
online advertising agency
Onze klanten campagne
Onze klanten campagne
Onze klanten campagne
online advertising agency
Onze klanten campagne

Ben jij klaar voor The BIG Win?

Je wilt een grote omzet doorbraak maken, dit jaar nog. 

Je bent op zoek naar iemand die niet alleen de oplossing biedt maar ook met je meezweet op het plan. Alsof het om haar eigen bedrijf gaat. Met de groei die je al enkele jaren doormaakt, wil je maar 1 ding; controle over het proces dat jou continu de beste klanten geeft. 

Wat zou het voor je bedrijf betekenen als je CONTROLE had over de snelheid en kwaliteit waarmee klanten komen? Hoeveel word je bedrijf dan waard? Dit realiseren kan maar op 1 manier; met online advertising.

Dat is exact waar ik je mee help. Poeha kun je ergens anders kopen.

Ik werk exclusief met 17 spelers per jaar, waar ik écht in geloof. Waarbij uit mijn audit blijkt dat je enorme potentie hebt. Je moet wel echt heel leuk zijn!

Benieuwd wat ik voor jou zie? Vraag nu een strategie gesprek aan.

het xvertising® programma

Het Xvertising® programma is speciaal voor snelgroeiende merken en scale-ups. Een intensief programma voor de merken die zich reeds hebben bewezen (100k+) en klaar zijn voor een grote omzet doorbraak. Hieronder het programma in grote lijnen. Meer weten? Neem contact op.


Er is plek voor maximaal 17 spelers per jaar. Met 100% focus. 

LANGE TERMIJN STRATEGIE

De samenwerking start altijd met een inventarisatie van de huidige stand van zaken en de ontwikkeling van een nieuwe strategie voor de komende periode (12+ maanden). 

Vanuit deze strategie werken we toe naar een top-notch campagne structuur die echt werkt voor jouw bedrijf.

marketing manager

Tijdens het traject kun je me zien als de nieuwe ‘Marketing manager’ wanneer het op jouw campagnes aankomt.

Een intensieve samenwerking die nodig is om écht resultaat te behalen voor jouw merk. Dat betekent enerzijds inzicht in het reilen en zeilen van jouw bedrijf, maar anderzijds ook een pro-actief management vanuit mijn kant.

 

Alleen wanneer ik die leiding pak over jouw campagnes – en jouw marketingteam hierin ook te sturen en adviseren – komen we tot de meest winstgevende campagne.

 

Kortom: ik ga niet alleen achter het resultaat aan, maar ook achter jou.

controle over DE KLANTENSTROOM

Vanuit de eerste resultaten die binnenkomen, worden de campagnes geoptimaliseerd en bijgestuurd met het eerste doel om de controle te krijgen over de resultaten die hieruit voortvloeien.

Zo kan in het verloop van de campagnes naar wens het gaspedaal verder ingedrukt worden, of de rem wanneer eerst de backend/logistiek verder uitgebreid moet worden (denk aan het opschalen van personeel om de nieuwe vraag aan te kunnen).

De focus ligt bewust eerst op het realiseren van deze controle, want vanuit controle kun je gaan opschalen om de omzet en winstmarges te verhogen. 

waardevermeerdering

De Xvertising® Methode richt zich niet alleen op het behalen van meer omzet, tegen de beste Return On Ad Spend cijfers, maar vooral op de controle over deze omzetstroom.

Controle over de snelheid en kwaliteit waarmee nieuwe klanten komen, is namelijk zoveel meer waard voor jouw bedrijf dan puur ‘kort pieken’.

Want wanneer jij kunt voorspellen hoeveel jouw omzet gaat stijgen, dalen, of constant blijft, stijgt je bedrijf enorm in waarde. In ieder opzicht.

Ik ben enorm positief over mijn samenwerking met Iris. Iris is een expert op het gebied van marketing, ze heeft alle kennis en vaardigheden in huis om je te helpen bij jouw doelen. Ze kijkt met je bedrijf mee, ziet wat er nodig is en ze speelt goed in op jouw wensen.

Ze is oprecht, vriendelijk, professioneel en je weet echt wat je aan haar hebt. Daarbij staat ze altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Ik kan Xvertising aan iedereen aanbevelen!

Marlot vd Goot

Marlot vd Goot coaching

Boetiek agency
dat meezweet op het plan

 

De #1 online advertising agency. Als enige van Nederland gespecialiseerd in advertising voor scale-ups en veelbelovende merken. 

Jarenlang heb ik gewerkt op topniveau in training en uitvoering op het gebied van online advertising. Ik heb duizenden succesvolle campagnes gedraaid en hiermee omzetstijgingen teweeg gebracht voor bedrijven met meer dan 100k omzet van tot wel 230% in slechts enkele maanden tijd. Dit waren stuk voor stuk bedrijven die al aan online advertising deden, met een marketingteam o een van de grote krachtpatser bureaus. Ondanks alles was de code tot controle over de klantenstroom nog niet gekraakt.

 

Ik heb mijzelf gespecialiseerd in online advertising voor scale-ups en evenementen. Ik master de technieken van de top 1% snelgroeiende merken als het gaat om online advertising en heb hier mijn eigen advertising methode voor ontwikkeld. Een strategische methode die keer op keer de code kraakt die je wél controle geeft over het gas- en rempedaal van de omzetstroom. Ik weet exact wat werkt en waar de groeipotentie zit. En dat zijn niet de gangbare technieken die ook voor een doorsnee corporate of MKB werken.

 

marketing bureau

controle over de snelheid waarmee klanten komen

met de Xvertising® Methode.

Plan direct een strategiegesprek in:

Enkele tevreden klanten:

xvertising review
xvertising review
xvertising review
xvertising review
xvertising review
xvertising review