fbpx

Cursus: leer adverteren op sociale media

 

De meest complete online cursus die je leert hoe je zelf extreem succesvol kunt adverteren op sociale media.

De cursus start op 2 oktober 2023.

Je wilt online adverteren, maar..

Je promoot wel eens wat op Facebook, Instagram, TikTok of andere kanalen, maar haalt hier niet voldoende nieuwe leads of klanten uit.

Je ziet dat anderen ook adverteren en lijken hier wel veel succes mee te hebben. Het is hoog tijd dat er iets gaat veranderen en je meer omzet gaat draaien om je bedrijf succesvol(ler) te maken.

Je wilt niet meer afwachten of er bestellingen binnen gaan komen, maar je wilt dit met meer zekerheid kunnen voorspellen, zodat je ook gerichter inkopen kunt doen of andere voorbereidingen kunt treffen.

Zelf aan de slag gaan met sociale media advertenties? Een doolhof. Er zijn zoveel verschillende opties en mogelijkheden. Keuzes. Platformen en meer. Onbeperkt budget om lang te testen heb je ook niet.

Je hebt wellicht zelf al vaker geadverteerd met leuke resultaten, maar nog niets om naar huis te schrijven. Of het ging een tijdje lekker, maar kakte na een paar weken toch weer in.

Kortom: je zoekt een duidelijke routemap die je stap voor stap helpt om succesvol advertenties in te zetten voor je bedrijf.

Een die helder uitlegt zodat je niet alleen weet waar je moet klikken, maar vooral ook begrijpt waarom. Zodat je echt leert wat werkt. Niet het volgende template dat over een tijdje weer de prullenbak in kan. Adverteren op sociale media is immers een proces, geen vaste prik.

Jouw situatie?

Je haalt onvoldoende klanten uit je sociale media (advertenties).

Op je omzet is geen pijl te trekken. De ene keer komt er veel binnen, de andere keer is het mager.

Je bent eindeloos de weg aan het zoeken binnen het advertentie-platform en doet eigenlijk maar wat.

De advertenties leveren de ene keer wel wat op, de andere keer of enkele weken later opeens niets meer.

Je ziet anderen uit je branche wel meer succes behalen met sociale media advertenties en begrijpt niet waarom de resultaten bij jou nog achterblijven.

advertenties uitbesteden

Ook jij kunt leren adverteren op sociale media

Met zelfvertrouwen werk je in onder andere Meta om advertenties voor je bedrijf in te zetten op Instagram en Facebook.

Je weet je weg te vinden, maakt bewust keuzes in doelgroepen, instellingen en advertentiematerialen. Sterker nog: je hebt een campagne draaien met advertenties die zich bewezen hebben en voor een constante lead- of klantenstroom zorgen. Daarnaast ben je aan de slag met nieuwe variabelen testen om nog meer resultaat uit je advertenties te kunnen halen. Keer op keer.

De resultaten uit je advertenties vallen nooit meer stil en je kunt met vertrouwen nieuwe inkopen doen of andere uitbreidingen treffen. Zit je aan de max? Dan is er een ingebouwd rempedaal om wél het momentum te behouden voor je advertenties, maar je ook de ruimte te bieden eerst intern zaken op orde te stellen voordat je de volgende groeistap maakt. Wel zo prettig.

In deze Crash Course leer je precies hoe je je weg vindt in het advertentie beheer van de verschillende sociale media kanalen.

Maar je leert vooral ook begrijpen welke invloed de verschillende instellingen hebben, hoe je de statistieken eenvoudig en snel kunt lezen en interpreteren, te kunnen bijsturen voordat het misgaat en hoe je het beste kunt opschalen bij succes.

Dit kun jij straks ook:

 • Weet je precies je weg te vinden binnen het advertentiebeheer van de verschillende sociale media.
 • Ben je zelfverzekerd in het maken van keuzes wat betreft de instellingen voor je nieuwe advertenties
 • Heb je de tools in handen voor het creëren van een constante lead- of klantenstroom
 • Heb je zelf je voet op het gas- en rempedaal om je bedrijf verder te laten groeien of even pas op de plaats te maken om eerst intern alles (weer) op orde te krijgen voor een volgende groeistap – zónder momentum te verliezen
 • Weet je exact welke statistieken je in de gaten moet houden en wanneer het tijd is om veranderingen door te voeren in je advertenties
 • Zie je door advertenties niet alleen je omzet groeien, maar ook het aantal terugkerende klanten, reviews, volgers en veel meer.
xvertising review
Review xvertising
xvertising review
online advertising agency

leer adverteren op sociale media

De meest complete cursus over adverteren op sociale media, zodat je grip krijgt op je klantenstroom en met zelfvertrouwen advertenties inzet op bijvoorbeeld Instagram, Facebook, Pinterest of LinkedIn.

Leer hoe je zelf advertenties aanmaakt, leest, bijstuurt en opschaalt.

– Complete course om in eigen tempo te volgen
– Volg hoe jij het fijn vindt: video, audio of geschreven tekst.
– Bonus: Praktische templates om te gebruiken voor je eigen ads
Bonus: 6 maanden toegang tot de live vraag & antwoord sessies

 • Pre-order: 97,-
 • Early bird: 147,-
 • Regulier: 297,-

De cursus start op 2 oktober 2023

niet goed, geld terug

Ik ben overtuigd dat deze crash course je verder gaat helpen om succesvolle advertenties te draaien op sociale media. Sterker nog; als de crash course niet is wat je ervan had gedacht? Dan krijg je binnen 90 dagen je investering terug.

xvertising review
xvertising review
xvertising review

Over iris

ONLINE ADVERTISING EXPERT. RECHT DOOR ZEE EN EFFICIËNT. CIJFER-NERD.

Jarenlang heb ik gewerkt op topniveau in training en uitvoering op het gebied van online advertising.

Zodoende meerdere grote evenementen georganiseerd over Meta advertising, gastcolleges verzorgd aan de Universiteit van Tilburg en duizenden ondernemers getraind in sociale media advertenties, van Amerika tot China (en in Nederland natuurlijk ook).

Ik master de technieken van de top 1% snelgroeiende merken als het gaat om online advertising en heb hier mijn eigen advertising methode voor ontwikkeld.

Een strategische methode die keer op keer de code kraakt die je wél controle geeft over het gas- en rempedaal van de omzetstroom.

Deze methode leer jij ook in de cursus ‘Adverteren op sociale media’.

 

Iris Pijnenburg

Veelgestelde vragen

Ik heb nog nooit geadverteerd, kan ik deze cursus volgen?

Absoluut. De crash course is zo ingericht dat het goed te volgen is voor iedereen. Of je nu wel al geadverteerd hebt of nog nooit.

De inhoud van de crash course onderscheidt zich van andere cursussen en gratis online content door de diepgang die het biedt. Geen how-to maar begrijpen van het waarom.

Ik heb al best succesvolle advertenties draaien, is dit geschikt?

Absoluut. De crash course is zo ingericht dat het geschikt is voor iedereen. Of je nu wel al geadverteerd hebt of nog nooit.

De inhoud van de crash course onderscheidt zich van andere cursussen en gratis online content door de diepgang die het biedt. Geen how-to maar begrijpen van het waarom.

Omdat je ook deel kunt nemen aan de live vraag-en-antwoord sessies, is er voldoende ruimte om dieper in te gaan op specifieke onderwerpen.

Het gaat vele malen verder dan gratis online content en bied je voldoende perspectieven om meer uit je bestaande online advertenties te halen.

Hoe lang duurt de crash course?

Je bepaalt zelf wanneer, waar en hoe je de cursus volgt. 

De cursusmaterialen zijn in video, audio en tekst voor je beschikbaar. 

Ook bepaal je zelf wanneer je de cursusmaterialen tot je neemt. Of je alles in één keer wilt doornemen of er liever de tijd voor neemt. Alles kan!

Welke sociale media kanalen komen aan bod?

De volgende sociale media kanalen komen aan bod:

 • Meta (Facebook en Instagram)
 • LinkedIn
 • Pinterest
 • TikTok (basis)
Wanneer is de crash course

De cursusmaterialen komen beschikbaar op 2 oktober 2023. Ook dan starten de vraag-en-antwoord sessies; om de week 1. Waar je gratis aan deel kunt nemen als cursist.

Waar is de crash course

Waar je wilt!

Je krijgt toegang tot video, audio en tekst materialen. Dus bekijk video’s op je laptop of online. Zet in de auto de audiofiles aan of voor de lezers print de print-proof variant uit en lees het door op de bank. Net wat voor jou werkt.

Wie geeft de crash course

De crash courses worden gegeven door Iris Pijnenburg.

Ik heb een andere vraag

Heb je een andere vraag?

Stuur dan een mail naar info@xvertising.com

Meer resultaat uit je advertenties

leer adverteren op sociale media

Een complete cursus over adverteren op sociale media, zodat je grip krijgt op je klantenstroom en met zelfvertrouwen advertenties inzet op bijvoorbeeld Instagram, Facebook, Pinterest of LinkedIn.

Leer hoe je zelf advertenties aanmaakt, leest, bijstuurt en opschaalt.

 • Pre-order: 97,-
 • Early bird: 147,-
 • Regulier: 297,-