fbpx

De investering

Online adverteren uitbesteden zorgt ervoor dat je onbezorgd en met een goede structuur werkt aan het verhogen van je omzet en winst middels online advertenties. Zonder dat je hiervoor leergeld betaalt in dure advertenties die niets opleveren. Door de juiste expertise aan je team toe te voegen, behaal je snel en efficiënt resultaat met je online advertenties en brengen we het groeipotentieel in kaart.

 

De kosten voor het uitbesteden van je online advertenties aan een professioneel bureau zijn afhankelijk van een aantal elementen, zoals de kanalen om op de adverteren, je product/dienst, het advertentiebudget en meer. 

Google ads

 • Strategie ontwikkeling
 • Zoekwoorden onderzoek
 • Technische doorloop
 • Conversie meting inrichting
 • Landingspagina’s check – Conversion Rate Optimization
 • Aanmaak campagnes & advertenties
 • Dagelijkse check van je campagnes
 • Doorlopend groot onderhoud, optimalisatie en vernieuwing (wekelijks)
 • Maandelijkse management meeting
 • Wekelijkse updates

Social ads

 • Strategie ontwikkeling
 • Technische doorloop
 • Conversie meting inrichting
 • Landingspagina’s check – Conversion Rate Optimization
 • Aanmaak campagnes, doelgroepen & advertenties
 • Doorlopend groot onderhoud, optimalisatie en vernieuwing (wekelijks)
 • Dagelijkse check van je campagnes
 • Maandelijkse management meeting
 • Wekelijkse updates

Voorbeeld case 1

Een organisatie die machines ontwikkelt voor andere organisaties om hun producten te maken, wil betere naamsbekendheid en Marketing- en Sales Qualified leads genereren via online adverteren. Het doel is om maandelijks 10 SQLs en 50 MQLs te genereren.

De kanalen waar ze initieel op willen adverteren zijn LinkedIn en Google Ads (Search en YouTube). Het beschikbare advertentiebudget is 5500 euro per maand.

Uitbesteding van deze complete campagnes van A tot Z nemen wij voor deze organisatie uit handen, de fee die wij hiervoor doorberekenen is 1775 euro excl. BTW per maand.

 

Voorbeeld case 2

Een internationale webshop wil de verkopen in Nederland en de USA flink laten stijgen. Eind dit jaar willen ze een extra 200.000 euro omzet genereren vanuit online advertenties. 

Kanalen die we hiervoor gaan inzetten zijn Google Ads, Meta advertenties en TikTok advertenties. Het advertentiebudget om dit te realiseren is 30.000 – 50.000 euro. Ze willen namelijk ook investeren in het aantrekken van nieuwe klanten, die later vaker nieuwe aankopen zullen doen. 

Uitbesteding van deze complete campagnes van A tot z nemen wij voor dit bedrijf uit handen. Ook adviseren we het interne marketing team over e-mailmarketing, funnels en de organische sociale media marketing. De investering voor deze complete uitbesteding is 2450 excl. BTW per maand. 

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over het uitbesteden van je online advertenties en onze antwoorden hierop.

Toch nog een vraag? Neem contact op.

Wat kost het voor mijn bedrijf?

Wil je weten wat de investering wordt voor jouw campagnes? Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan en aan de hand van het gesprek kunnen we een offerte op maat voor je maken. Dan weet je exact waar je aan toe bent.

No strings attached.

Wat is het uurtarief?

Wij werken niet met een uurtarief. Héél bewust!

Wij werken op projectbasis, bekijken grondig wat daarvoor nodig is en daarop gebaseerd ontvang je een eerlijk en passende all-in offerte voor de diensten die we leveren.

De belofte: we zorgen dat jouw campagnes gaan draaien zoals besproken, whatever it takes.

Dat betekent dat wij zorgen dat jouw campagnes als een zonnetje draaien en daarbij niet kijken naar de klok.

Want zeg eens eerlijk: heb je liever een partij die goede kwaliteit levert én dat efficiënt voor je doet, zodat jouw campagnes op tijd live staan.

Of heb je liever dat een partij ieder uur schrijft (en dat lekker ruim neemt, you know it happens) en maar kijkt of het nog in het schema past en zo niet (je uren voor die week zijn op) dan verschuiven ze het een week. Of een maand.

Als je het ons vraagt kiezen wij liever voor het eerste. Dan weten we allebei exact waar we aan toe zijn. Heerlijk!

Worden er opstartkosten gerekend?

Nee. Wij werken doorgaans niet met opstartkosten. We gaan uit van een fijne en langetermijnsamenwerking, dus de opstart-tijd nemen we graag voor lief!

Hoeveel uur besteden jullie aan onderhoud

Je kunt er vanuit gaan dat we:

 • Dagelijks je campagnes controleren.
 • Meerdere keren per week onderhoud en optimalisatie doorvoeren in de campagnes.
 • Meerdere keren per maand nieuwe advertenties, doelgroepen en meer opmaken voor vernieuwing van je campagnes.

En verder;

 • Doen wat nodig is om je campagnes winstgevend te maken en in resultaten verder te laten groeien. Whatever it takes
Zit ik vast aan een contract?

In de offerte maken we altijd een voorstel per maand – je kunt in dat geval zonder gevolgen altijd tussentijds opzeggen.

Ook bieden we de mogelijkheid direct een jaarcontract af te sluiten. In dat geval ontvang je 10% korting. Je kunt dan tevens in maandtermijnen betalen, maar het contract staat vast voor 12 maanden. Na de 12 maanden kun je opzeggen of we bespreken de plannen voor de komende 12 maanden voor een vervolgcontract.

Zijn we onvoorziene omstandigheden? Dat kan gebeuren. In goed overleg is er uiteraard een mogelijkheid om te kijken naar een passende oplossing voor alle partijen.

Hoe snel staat een advertentie live

Bij de start van onze samenwerking, gaan we eerst de diepte in en bekijken we eerdere campagnes en marketing acties, resultaten uit het verleden en meer. Daarbij hoort ook een technische check. 

Van daaruit maken we een complete strategie voor je op. Is deze goedgekeurd? Dan worden de campagnes ingericht en advertenties aangemaakt. 

Zodra ook de advertenties door jou zijn goedgekeurd, zetten we alles live en draaien de campagnes. 

De doorlooptijd hiervan is verschillend, maar neemt doorgaans 1-2 weken in beslag tot je eerste advertenties live zijn.

Hoeveel advertentiebudget is vereist

Ga uit van een minimum advertentiebudget van €1.500,- per maand per kanaal.

Voorafgaand aan de campagnes, maken we een berekening op basis van de te behalen doelen en de strategie met een realistisch advertentiebudget dat benodigd gaat zijn om de doelen – winstgevend – te behalen. Dit bespreken we samen en van daaruit zetten we een definitief budget neer waar we mee starten.

Gedurende de looptijd van de campagnes kunnen we altijd op- en afschalen waar nodig.

Het uiteindelijke advertentiebudget dat we adviseren hangt af van onder meer:

– De doelstelling uit de advertenties

– De huidige marktpositie

– Het product/dienst

– De kanalen om op te adverteren

Ik ken een partij die veel minder vraagt

Dat kan. Er zijn altijd partijen die minder of meer vragen voor hun dienstverlening.

De kosten voor onze dienstverlening is berekend met in gedachten:

 • We werken met een selecte groep klanten, kwaliteit gaat boven kwantiteit.
 • We werken uitsluitend met senior adverteerders. Geen starters die eenzelfde cursus hebben gevolgd als jijzelf 2 jaar geleden.
 • Zelf hebben we meer dan 10 jaar ervaring in online adverteren.
 • We onderhouden, optimaliseren en vernieuwen de campagnes doorlopend. Meerdere keren per week werken we aan de campagnes. Ook wanneer ze al enige tijd lopen. Door marktwerking, seizoenen, advertentiemoeheid, andere aanbiedingen etc. is het belangrijk dat advertenties en campagnes continu in beweging blijven zodat jij winstgevende resultaten blijft behalen.
  Dus de fabel ‘vooral in het begin kost een campagne veel tijd’ doen wij niet aan!
 • We kijken niet naar de klok en doen whatever it takes om de campagnes tot een succes te maken.
 • Daarbij zetten we vaak een stapje meer, denken mee in het complete plaatje naast de campagnes, helpen met optimalisaties op je site of als je ergens niet uitkomt etc. etc.
 • We zijn geen ‘opdrachtgever-opdrachtnemer’ maar een partner voor je bedrijf die zich net zo verantwoordelijk voelen voor het succes van je advertenties als jijzelf zou doen.