fbpx

Google ads uitbesteden = controle over je klantenstroom

Done-for-you Google advertenties; van strategie tot het advertentie onderhoud, vernieuwing en optimalisering in de breedste zin van het woord.

Google Ads zetten we voor je in volgens de bewezen effectieve Xvertising methode®.
De methodiek is gericht op meer dan alleen omzet verhoging; het focust zich op het keer op keer verhogen van het bedrijfsresultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Google advertenties voor jouw bedrijf? Plan een strategiegesprek in.

Google ads Manager op afstand

Je hebt een prachtig bedrijf en klanten. Maar je wéét dat er meer in zit. Je wilt groeien, maar met de manier waarop je nu werkt haal je de groeiresultaten die je wilt bereiken er nog niet uit.

Ik help je hierbij. Niet alleen door de inzet van een paar Google Ads campagnes, maar door vooral ook ‘mee te zweten’ op het plan, de strategie áchter de Google Ads. Een Masterplan dat vertaald wordt naar Google Ads die zorgen voor de groei die je wilt en meer.

marketing bureau

Mogelijkheden voor google ads

Shopping ads

Search ads

Display ads

youtube ads

Google advertenties uitbesteden

Door je advertenties via het Google platform uit te besteden, zet je direct een team experts op je campagne. Een investering die zich doorgaans binnen no-time terugverdiend.

Het uitbesteden van je Google Ads aan Xvertising betekent een volledige ontzorging en is zo opgestart:

1. deep-dive

Tijdens een uitgebreide deep-dive worden voormalige & huidige marketing activiteiten onder de loep genomen, kijken we naar de bedrijfsdoelstellingen voor de komende 6-12 maanden en bepalen we de kaders van de strategie.

2. strategie

Na aanleiding van de deep-dive maken we een volledige marketing strategie op en het concrete plan voor de Google Ads campagnes.

3. advertenties

De advertenties worden van A tot Z aangemaakt binnen de campagnes, op de juiste plaatsen. Je campagne is live!

4. optimalisatie

Zodra de campagnes op Google live staan, volgt een continu proces waarin wij de campagnes en advertenties monitoren, verbeteren en vernieuwen. 

Ook aan de slag met google ads?

Wil jij contole over het gas- en rempedaal van je klantenstroom door middel van ijzersterke Google advertenties?

Ben je op zoek naar een solide samenwerking, waarbij verder gekeken wordt dan de uitvoering van de online advertenties. Met een betrokken partij die net als jij zelf integer is en 100% commitment heeft om de beste resultaten te behalen?

Plan een strategiegesprek in en ik deel direct met je welke mogelijkheden ik voor je zie.

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

Vanaf 550,- per maand kun je je Google advertenties geheel uitbesteden aan Xvertising. Wil je de exacte investering weten voor het uitbesteden van jouw Google advertenties? Plan een strategiegesprek in en ontvang tijdens het gesprek direct een passend aanbod voor jouw bedrijf (uiteraard geheel vrijblijvend).

 

Het advertentiebudget is hierbij niet inbegrepen.

Hoeveel advertentiebudget moet ik uitgeven?

Het advertentiebudget wordt altijd bepaald op basis van de strategie en gaat in overleg met jou. Daar is geen één antwoord op te geven op dit moment.

We kijken ook liever niet naar ‘wat moeten we uitgeven’ maar naar ‘wat levert het op’. Een tipje van de sluier van hoe we werken: we kijken wat een nieuwe lead/klant je mag kosten en richten de advertenties zo in dat we die kosten niet overschrijden (sterker nog, dat we daar ver onder zitten).

Stel, je verkoopt producten/diensten van 100 euro en een nieuwe klant mag maximaal 10 euro kosten om binnen te halen.
We hebben advertenties voor je draaien die 7 euro per aankoop à 100 euro kosten. Dan zit je onder je marge en weet je dat elke euro die je in de advertenties steekt, 14,28 euro oplevert. (ROAS van 14). En dan hebben we nog niet eens rekening gehouden met de Customer Lifetime Value van een klant, want in de meeste gevallen blijft het niet bij die ene aankoop.

Natuurlijk moeten we ergens beginnen met een advertentiebudget, dus om je een richtlijn te geven, kun je gemiddeld uitgaan van een minimaal advertentiebudget van 500,- per maand per campagnegroep. En in de meeste gevallen krijgen we binnen no-time een belletje of het advertentiebudget niet verhoogd kan worden, want elke euro erin = xxx euro eruit! 🙂

Hoe snel kan ik resultaat verwachten?

Elke case is natuurlijk anders, maar over het algemeen worden de eerste mooie resultaten behaald:

Voor Business to Consumer bedrijven in de eerste paar dagen/weken.
Voor Business to Business bedrijven in maand 1-3.
Kan ik ook sociale media advertenties uitbesteden?

Jazeker dat kan!

Tip; je bent zelfs een stuk voordeliger uit wanneer je google-ads en social-ads combineert. Dit door de betere mogelijkheden in strategie, maar ook qua efficiënte oplossingen vanuit onze kant!

Hoe lang duurt het contract?

We gaan uiteraard altijd uit van een fijne, lange termijn samenwerking. De ervaring leert ook dat dit 99/100 keer het geval is!

Echter snappen we dat het in het begin spannend is om met een nieuwe partij samen te werken, daarom starten we altijd met een prijsafspraak op jaarbasis (dan ben je verzekerd van een vast tarief), maar je kunt altijd na 3 maanden tussentijds opzeggen wanneer je om welke reden dan ook niet tevreden bent of de wegen wilt scheiden.

Andere vraag?

Neem contact op per mail of plan een strategiegesprek in.

jaar ervaring

winstgevende campagnes

in 26 landen

Gedreven