fbpx

Full-service online advertising bureau

Wij draaien online campagnes in zoekmachines en op sociale media voor MKB(+) bedrijven gericht op versterking van de marktpositie en omzet verhoging. Volledig ontzorgd. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Plan een strategiegesprek in.

24/7 in de kijker bij nieuwe klanten

Wij maken een sterke strategie en draaien online advertenties om jouw bedrijf te laten groeien.

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een partner om online campagnes op een strategische manier aan te pakken. Wij zijn de Online Campaign Manager op afstand. Een expertise om toe te voegen binnen je team en zo samen te stijgen naar nieuwe hoogtes in omzet en marktpositie.

online marketing strategie

Dat is de basis. Een sterke strategie die zorgt voor korte én lange termijn successen in bereik, leads en winst.

sociale media advertenties

Met je bedrijf continu zichtbaar bij potentiële klanten, door solide social ads die we continu optimaliseren voor maximaal resultaat.

google
advertenties

Met je bedrijf bovenin de zoekmachines zodra mensen actief willen kopen. Maar ook zichtbaar bij je doelgroep met Display en YouTube ads.

controle biedt groei-perspectief

Wij zijn niet van de ‘u roept, wij draaien’ mentaliteit. Zie ons liever als strategisch partner. Als meedenkend Advertising Manager. Door goed samen te werken, vooruit te denken, strategisch te zijn en pro-actief te werken, zweten we mee op het plan om tot meer merkbekendheid, leads en omzet te komen voor jouw organisatie.

Als enige marketingbureau van Nederland – een kleinschalig Boutique bureau – zijn we gespecialiseerd in online advertising gericht op het verkrijgen van controle op de klantenstroom en daarmee groei van jouw bedrijf.

Met meer dan 9 jaar ervaring binnen de online advertising wereld, heb ik in 2021 Xvertising B.V. opgericht, om zo succesvolle online advertenties te draaien voor bedrijven, maar dan op mijn manier. Waar er geen ruimte is voor vaagheid, langdurige en stroperige processen of het ‘snel geld verdienen’ ten koste van de klant.  En wél voor korte lijntjes, transparantie, snel schakelen en kneitergoede online advertenties.

Met een krachtig team van experts werken we continu om jouw online campagnes tot grote hoogtes te brengen.

Online adverteren op:

Google

YouTube

Facebook

Instagram

Pinterest

LinkedIn

Zo werkt het uitbesteden van je online advertenties

Het uitbesteden van je online campagnes en advertenties aan ons, betekent een samenwerking met 100% focus.

Integriteit, eerlijkheid en commitment staan bij mij hoog in het vaandel.
Je kunt het van mij verwachten, en ik verwacht het ook van jou. Alleen zo kunnen we samen toewerken naar de beste resultaten.

 

In grote lijnen kun je dit verwachten:

\

Strategiegesprek

Eerste kennismaking en bepalen van de mogelijkheden en kansen die online advertenties je bieden.

deep-dive sessie & strategie

Compleet de diepte in wat betreft je marketing. Van marketing uitingen en middelen tot doelstellingen. Lopende zaken, geleerde lessen. Doelgroepen, concurrenten en meer.

Hieruit volgt een campagne strategie die wij voor je opstellen.

\
\

technische check

We checken voor je alle instellingen van de advertentie kanalen, de koppelingen en tracking. Alles om het meeste uit de advertenties te halen.

campagnes live

We zetten de eerste campagnes live volgens de opgemaakte en besproken strategie. Een solide structuur van campagnes, doelgroepen en advertenties.

\
\

onderhoud en optimalisatie

Continu werken we aan je campagnes in vernieuwing én optimalisatie, om te komen tot de beste Return On Investment. Nu én op lange termijn.

Zo bereiken we jouw doelen

Door een sterke analyse van je huidige situatie, de huidige markt en de beschikbare middelen, kunnen we een strategie opstellen voor de campagnes die naar verwachting het meest succesvol zal zijn. 

Om het succes te meten, bepalen we kerncijfers (KPI’s) die we op wekelijkse basis meten om het succes van de campagnes te bepalen. Deze kerncijfers hebben betrekking op de uiteindelijke doelstelling, maar ook tussenliggende data die een belangrijke voorspeller is voor het toekomstige succes en trends.

Op basis van die data sturen we de campagnes bij en blijven we optimaliseren. Dit vindt doorgaans meerdere keren per week plaats. Regelmatig checken we bij jou in om te verifiëren dat de data die we binnenkrijgen ook daadwerkelijk resulteert in kwalitatieve leads en klanten.

Zo meten we succes

Voor elke campagne die we starten, stellen we een SMART doel om naartoe te werken. Bijvoorbeeld een bepaald aantal SQL’s of orders per maand of een bepaalde omzet. 

Om daartoe te komen, neem je binnen een marketing/sales funnel verschillende stappen. Zo is er bereik en verkeer naar de website nodig en nog meer tussenstappen. Binnen de tussenstappen die we moeten nemen, stellen we de belangrijkste Key Point Indicators (KPI’s) vast om het tussentijds succes van campagnes te meten. 

Deze zetten we in een online en realtime dashboard, waar we live alle data altijd kunnen inzien en zodoende gericht het succes van de campagnes en advertenties kunnen meten.

communicatie is key

Samenwerken met een marketingbureau is altijd spannend. Je besteedt een van de belangrijkste motoren voor het werven van nieuwe klanten uit aan een externe partij die je vaak vooraf niet kent. Vertrouwen is daarom belangrijk. Om daartoe te komen, is heldere communicatie vereist.

Als wij je campagnes beheren, hebben we minimaal maandelijks een strategie-call over de voortgang van de campagnes. Gericht op wat gaat goed, wat kan beter, wat staat er op de agenda, etc.

Tussentijds kun je verwachten dat wij regelmatig in de lucht komen (wekelijks) met tussentijdse updates, wijzigingen die zijn doorgevoerd, een check bij je doen naar de kwaliteit klanten en leads die binnenkomen, en meer.

Zit je zelf met brandende vragen of ideeën? Dan kun je altijd appen. Via de bedrijfs-WhatsApp zijn we altijd bereikbaar en kun je snel een update, vraag of meer doorsturen. Wil je toch even bellen? Dan plannen we een moment in. Dit zodat we gedurende de dag niet continu uit het werk in de campagnes worden gehaald door belletjes – en er zo fouten in kunnen sluipen als de focus even weg is. Wel zo fijn voor jouw campagnes 😉

Ook prettig: je hebt altijd een vaste contactpersoon (hoofd accountmanager) die voor jou klaarstaat en een tweede accountmanager als back-up wanneer de vaste accountmanager een dag niet aanwezig is. We werken met een klein team van experts, dus de lijntjes zijn altijd kort.

samenwerken?

Ben je op zoek naar een solide samenwerking, waarbij verder gekeken wordt dan de uitvoering van de online advertenties. Met een betrokken partij die net als jij zelf integer is en 100% commitment heeft om de beste resultaten te behalen?

Plan een strategiegesprek in:

jaar ervaring

winstgevende campagnes

in 26 landen

Gedreven