fbpx

Cursus: leer adverteren op sociale media

 

De meest complete online cursus die je leert hoe je zelf extreem succesvol kunt adverteren op sociale media.

Pre-order nu en krijg 75% korting.
De cursus start op 2 oktober 2023.

Je wilt online adverteren, maar..

Je promoot wel eens wat op Facebook, Instagram, TikTok of andere kanalen, maar haalt hier niet voldoende nieuwe leads of klanten uit.

Je ziet dat anderen ook adverteren en lijken hier wel veel succes mee te hebben. Het is hoog tijd dat er iets gaat veranderen en je meer omzet gaat draaien om je bedrijf succesvol(ler) te maken.

Je wilt niet meer afwachten of er bestellingen binnen gaan komen, maar je wilt dit met meer zekerheid kunnen voorspellen, zodat je ook gerichter inkopen kunt doen of andere voorbereidingen kunt treffen.

Zelf aan de slag gaan met sociale media advertenties? Een doolhof. Er zijn zoveel verschillende opties en mogelijkheden. Keuzes. Platformen en meer. Onbeperkt budget om lang te testen heb je ook niet.

Je hebt wellicht zelf al vaker geadverteerd met leuke resultaten, maar nog niets om naar huis te schrijven. Of het ging een tijdje lekker, maar kakte na een paar weken toch weer in.

Kortom: je zoekt een duidelijke routemap die je stap voor stap helpt om succesvol advertenties in te zetten voor je bedrijf.

Een die helder uitlegt zodat je niet alleen weet waar je moet klikken, maar vooral ook begrijpt waarom. Zodat je echt leert wat werkt. Niet het volgende template dat over een tijdje weer de prullenbak in kan. Adverteren op sociale media is immers een proces, geen vaste prik.

Jouw situatie?

Je haalt onvoldoende klanten uit je sociale media (advertenties).

Op je omzet is geen pijl te trekken. De ene keer komt er veel binnen, de andere keer is het mager.

Je bent eindeloos de weg aan het zoeken binnen het advertentie-platform en doet eigenlijk maar wat.

De advertenties leveren de ene keer wel wat op, de andere keer of enkele weken later opeens niets meer.

Je ziet anderen uit je branche wel meer succes behalen met sociale media advertenties en begrijpt niet waarom de resultaten bij jou nog achterblijven.

advertenties uitbesteden

Ook jij kunt leren adverteren op sociale media

Met zelfvertrouwen werk je in onder andere Meta om advertenties voor je bedrijf in te zetten op Instagram en Facebook.

Je weet je weg te vinden, maakt bewust keuzes in doelgroepen, instellingen en advertentiematerialen. Sterker nog: je hebt een campagne draaien met advertenties die zich bewezen hebben en voor een constante lead- of klantenstroom zorgen. Daarnaast ben je aan de slag met nieuwe variabelen testen om nog meer resultaat uit je advertenties te kunnen halen. Keer op keer.

De resultaten uit je advertenties vallen nooit meer stil en je kunt met vertrouwen nieuwe inkopen doen of andere uitbreidingen treffen. Zit je aan de max? Dan is er een ingebouwd rempedaal om wél het momentum te behouden voor je advertenties, maar je ook de ruimte te bieden eerst intern zaken op orde te stellen voordat je de volgende groeistap maakt. Wel zo prettig.

In deze Crash Course leer ik je precies hoe je je weg vindt in het advertentie beheer van de verschillende sociale media kanalen.

Maar je leert vooral ook begrijpen welke invloed de verschillende instellingen hebben, hoe je de statistieken eenvoudig en snel kunt lezen en interpreteren, te kunnen bijsturen voordat het misgaat en hoe je het beste kunt opschalen bij succes.

Dit kun jij straks ook:

 • Weet je precies je weg te vinden binnen het advertentiebeheer van de verschillende sociale media.
 • Ben je zelfverzekerd in het maken van keuzes wat betreft de instellingen voor je nieuwe advertenties
 • Heb je de tools in handen voor het creëren van een constante lead- of klantenstroom
 • Heb je zelf je voet op het gas- en rempedaal om je bedrijf verder te laten groeien of even pas op de plaats te maken om eerst intern alles (weer) op orde te krijgen voor een volgende groeistap – zónder momentum te verliezen
 • Weet je exact welke statistieken je in de gaten moet houden en wanneer het tijd is om veranderingen door te voeren in je advertenties
 • Zie je door advertenties niet alleen je omzet groeien, maar ook het aantal terugkerende klanten, reviews, volgers en veel meer.
xvertising review
Review xvertising
xvertising review
online advertising agency

leer adverteren op sociale media

De meest complete cursus over adverteren op sociale media, zodat je grip krijgt op je klantenstroom en met zelfvertrouwen advertenties inzet op bijvoorbeeld Instagram, Facebook, Pinterest of LinkedIn.

Leer hoe je zelf advertenties aanmaakt, leest, bijstuurt en opschaalt.

– Meer dan 14 video’s
– 6 Live vraag & antwoord sessies
– Toegang tot de Xvertising Library – vol met waardevolle blauwdrukken etc.

Investering: €196,- 

Pre-order nu:
En betaal slechts 49,- excl BTW.

De cursus start op 2 oktober 2023

Inhoud cursus modules

Het instellen van het advertentie account

Je leert precies hoe je het advertentieaccount aanmaakt en je sociale media kanalen koppelt.

Je leert welke instellingen je direct moet maken, hoe je tracking het beste inregelt, welke fouten je moet voorkomen, hoe je de meest voorkomende problemen oplost en meer.

Alles om de basis te leggen voor succesvol adverteren.

De advertentie strategie

Je leert hoe je efficiënt een goede advertentie strategie opstelt. Een die verder gaat dan het invullen van een standaard template.

Je leert te ‘denken in advertenties’ en hoe je een goede routemap maakt voor de advertenties voor jouw bedrijf. Waar je op moet letten, welke keuzes belangrijk zijn, hoe je een safety-net in je plan verwerkt en meer. Dit wordt de rode draad van je campagnes op sociale media.

Binnen de strategie houd je eveneens rekening met al je andere online marketing activiteiten.

Ook leer je een heldere blauwdruk te maken van de advertentie structuur, die je leven later in het proces een stuk makkelijker maakt 😉

Campagnes aanmaken

De verschillende soorten campagnes die je binnen een strategie nodig kunt hebben komen aan bod in deze crash course. Denk hierbij aan branding, leadgeneratie en sales.

Je leert hoe je een goede campagne per fase in de klantreis kunt instellen die je voor lange termijn succesvol kunt draaien en die continu zorgt voor een nieuwe stroom potentiële klanten voor je sales.

Analyseren

Misschien wel een van de meest belangrijke onderwerpen tijdens deze crash course: het leren lezen en begrijpen van de cijfers in het advertentiebeheer.

Je leert precies welke statistieken het meest belangrijk zijn om per campagne en advertentie naar te kijken. Wanneer het goed gaat, en wanneer het tijd is om in te grijpen (voordat alles écht op zijn gat ligt). Je weet na deze module precies hoe je tijdig bij kunt sturen om steeds betere resultaten uit je advertenties te halen én wanneer het tijd is om afscheid te nemen van een campagne, doelgroep of advertentie.

Gas en rempedaal

Het opschalen van succesvolle advertenties om zo nog meer omzet te draaien is meer dan puur het verhogen van de budgetten.

Je leert verschillende manieren van het opschalen van je advertenties. Welke methoden er zijn, wanneer je voor welke methode kiest en ook wat de risico’s zijn van het opschalen.

Naast het opschalen leer je ook hoe je de advertenties tijdelijk kunt afschalen zónder momentum te verliezen. Dit is erg belangrijk omdat het zomaar kan voorkomen dat je door succesvolle advertenties tijdelijk (te) veel nieuwe klanten verwelkomt, met bijvoorbeeld logistieke problemen tot gevolg. Het is dan belangrijk om je advertenties zo te kunnen bijstellen dat je wél je momentum behoud (en je dus niet opnieuw hoeft te beginnen als je intern weer bij bent), maar je niet ten onder gaat aan het succes van je advertenties met boze klanten als gevolg. Erg belangrijk!

De crash course

De crash course bestaat uit meer dan 14 video’s over adverteren op sociale media.  Het focust zich op het leren BEGRIJPEN hoe je deze succesvol kunt inzetten voor je bedrijf.

 

 • Online cursus met meer an 14 video’s
 • Bewezen effectieve methodieken: met meer dan 8 jaar full focus op online adverteren, weet ik precies wat wel en niet werkt
 • Live Q&A sessies om al je vragen te stellen
 • Gratis templates en blauwdrukken om te gebruiken

  Pre-order:

  De cursusmaterialen komen beschikbaar op 2 oktober 2023.

  Pre-order nu en ontvang 75% korting

  niet goed, geld terug

  Ik ben overtuigd dat deze crash course je verder gaat helpen om succesvolle advertenties te draaien op sociale media. Sterker nog; als de crash course niet is wat je ervan had gedacht? Dan krijg je binnen 30 dagen je investering terug.

  xvertising review
  xvertising review
  xvertising review

  Over iris

  ONLINE ADVERTISING EXPERT. RECHT DOOR ZEE EN EFFICIËNT. CIJFER-NERD.

  Jarenlang heb ik gewerkt op topniveau in training en uitvoering op het gebied van online advertising.

  Inmiddels gespecialiseerd in online advertising voor (internationale) merken. Denk hierbij aan branding, product lanceringen, grote evenementen en beurzen en reguliere sales.

  Ik master de technieken van de top 1% snelgroeiende merken als het gaat om online advertising en heb hier mijn eigen advertising methode voor ontwikkeld.

  Een strategische methode die keer op keer de code kraakt die je wél controle geeft over het gas- en rempedaal van de omzetstroom.

  iris pijnenburg

  Veelgestelde vragen

  Ik heb nog nooit geadverteerd, kan ik deze cursus volgen?

  Absoluut. De crash course is zo ingericht dat het goed te volgen is voor iedereen. Of je nu wel al geadverteerd hebt of nog nooit.

  De inhoud van de crash course onderscheidt zich van andere cursussen en gratis online content door de diepgang die het biedt. Geen how-to maar begrijpen van het waarom.

  Ik heb al best succesvolle advertenties draaien, is dit geschikt?

  Absoluut. De crash course is zo ingericht dat het geschikt is voor iedereen. Of je nu wel al geadverteerd hebt of nog nooit.

  De inhoud van de crash course onderscheidt zich van andere cursussen en gratis online content door de diepgang die het biedt. Geen how-to maar begrijpen van het waarom.

  Omdat je ook deel kunt nemen aan de live vraag-en-antwoord sessies, is er voldoende ruimte om dieper in te gaan op specifieke onderwerpen.

  Het gaat vele malen verder dan gratis online content en bied je voldoende perspectieven om meer uit je bestaande online advertenties te halen.

  Hoe lang duurt de crash course?

  De crash-course is een dagdeel vol focus leren en aan de slag met online adverteren.

  Dagdeel van 4 uur.

  Welke sociale media kanalen komen aan bod?

  De volgende sociale media kanalen komen aan bod:

  • Meta (Facebook en Instagram)
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • TikTok (basis)
  Wanneer is de crash course

  De cursusmaterialen komen beschikbaar op 2 oktober 2023. Ook dan starten de vraag-en-antwoord sessies; om de week 1. Waar je gratis aan deel kunt nemen als cursist. 

  Waar is de crash course

  Je kunt de crash course volledig online volgen, waar je wilt. Je hebt alleen een internet verbinding en een laptop/computer nodig.

  Wie geeft de crash course

  De crash courses worden gegeven door Iris Pijnenburg.

  Ik heb een andere vraag

  Heb je een andere vraag?

  Stuur dan een mail naar info@xvertising.com

  Meer resultaat uit je advertenties

  leer adverteren op sociale media

  Een complete cursus over adverteren op sociale media, zodat je grip krijgt op je klantenstroom en met zelfvertrouwen advertenties inzet op bijvoorbeeld Instagram, Facebook, Pinterest of LinkedIn.

  Leer hoe je zelf advertenties aanmaakt, leest, bijstuurt en opschaalt.

  Investering: €196,- 

  Pre order met 75% korting:
  Voor slechts 49,- excl BTW