fbpx

ADvice

Een top notch advertentie strategie die zorgt voor de omzetgroei waar je al zo lang naartoe werkt. Tijdens de ADvice sessies krijg je consultancy strategisch niveau, zonder bullshit, om te zorgen dat jij controle krijgt over de omzetgroei door middel van de beste advertenties voor jouw bedrijf.

gas- en rempedaal

Door de juiste advertentie strategie in te zetten en echt te begrijpen welke advertentiemethode voor jouw bedrijf werkt, creëer je letterlijk ultieme controle over het gas- en rempedaal voor je klantenstroom. En ja, ook het rempedaal heb je nodig 😉

Online adverteren is net als schaken. Iedereen kan de ‘spelregels’ leren, maar er zijn slechts enkelen die Master zijn over de verschillende spellen en strategieën om keer op keer als winnaar te eindigen.

Precies dat is de reden dat voor veel bedrijven online advertenties vaak wel ‘aardige’ resultaten opleveren, maar de echte X-factor niet gevonden wordt. Ook niet wanneer de grote ‘cowboy’-agencies hebben meegewerkt aan de campagne.

Als bedrijf wil je de controle hebben over de manier waarop je continu de beste klanten krijgt. Maar zie dat proces maar eens te kraken.

Iris pijnenburg

60% omzetgroei in enkele maanden tijd

Dat is waar de Xvertising® methode je exact mee gaat helpen. Door jaren lang ads te draaien voor merken en events weet ik exact hoe je grip krijgt op je klantenstroom, waardoor je kunt opschalen met je bedrijf.

Een omzetgroei tot wel 60% in enkele maanden tijd is daarbij zeker geen uitzondering.

Xvertising

Heb je zelf online advertenties lopen, maar komt er nog niet uit wat er in zit? Wil je opschalen met je online ads met zekerheid tot winstgroei? Of ben je oriënterend en wil je starten met online adverteren, zonder advertentiebudget over de balk te smijten? Dan zijn de ADvice sessies perfect voor jou.

High-intensive sessies waarbij we in één dag de code kraken voor je huidige of nieuwe online advertenties. Een-op-een. Full-focus. Zodat je de deur uitloopt met een antwoord op de vragen:

  • Waarom adverteren tot heden nog niet het maximale resultaat voor je heeft opgeleverd
  • Hoe je jouw online advertenties zo kunt inrichten zodat ze winstgevend zijn
  • Hoe je jouw online advertenties kunt opschalen voor een verdere bedrijfsgroei
  • Welke exacte advertentie strategie en methode voor jou gaat werken, inclusief blauwdruk om direct mee aan de slag te gaan.
  • En meer.

 

online advertising agency

plan jouw ADvice

De ADvice sessies zijn voor wie écht ready is om stappen te maken en serieus aan de slag wilt gaan met advertenties. Die controle wilt over de klantenstroom. Die wilt groeien in omzet door middel van winstgevende advertenties.

De sessie(s) duren elk 4 uur en om te zorgen dat we hier het maximale uithalen, wordt er vooraf telefonisch een deep-dive interview afgenomen. Op die manier kunnen we tijdens de sessie direct aan de slag.

Het betreft géén groepstraining of standaard format. De ADvice sessies zijn 100% toegespitst op jouw bedrijf en case. Alleen op die manier kun jij het maximale uit de sessie én je advertenties halen.

Achteraf ontvang je de advertentie strategie en advertentieplan digitaal, om direct mee aan de slag te gaan. Ook plannen we een follow-up call om de implementatie en voortgang n.a.v. de sessie te bespreken. 

De investering voor een ADvice sessie betreft 750 euro excl. BTW.

real-life feedback van klanten:

xvertising review

Bestellingen van één dag tijdens een nieuwe campagne.

xvertising review

Flinke stijging in orders na inzet nieuwe advertenties.

xvertising review

Binnen enkele maanden voor het eerst de 10K omzet met webshop gehaald (+52%).

xvertising review

Testen, testen, testen = resultaat behalen.

xvertising review

Weekomzet na start campagne (+221%).

xvertising review

Ticketverkoop tussenstand na de eerste maand, nog 2 maanden voor het evenement.

Veelgestelde vragen

Waar vinden de sessies plaats?

De sessies vinden plaats op het kantoor in Dongen (nabij Breda). 

Wil je liever de sessie bij jou op kantoor? Dan worden er reiskosten in rekening gebracht.

Kan ik mijn team meenemen naar de sessie?

Jazeker. De sessies zijn 1-op-1 wat betreft het bedrijf. Je zit er dus alleen met jouw organisatie. 

Tot 3 personen zijn welkom bij de sessie. Wanneer het er meer worden, blijkt dat dat niet ten goede komt aan de productiviteit. 

Wanneer vinden de sessies plaats?

Wanneer de sessie plaatsvindt, bepalen we samen. Na aankoop neem ik persoonlijk contact met je op om een moment af te stemmen.

Heb je ADvice 2 of 4, dan plannen we de vervolgsessies ook direct in. Meestal is het fijn wanneer hier enkele maanden tussen zitten, zodat de progressie tussentijds meegenomen kan worden, maar dat is geen vereiste.

Moet ik al advertenties hebben staan?

Nee, dat hoeft niet. 

De sessies worden specifiek op jouw situatie ingevuld. Dus het maakt niet uit of je al jaren campagnes draait of pas net start.

In heb een andere vraag

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan gerust contact met me op!