fbpx

Advies en consultancy

Een top notch advertentie strategie die zorgt voor de omzetgroei waar je al zo lang naartoe werkt. Tijdens de ADvice sessies krijg je advie voor het inzetten of optimaliseren van jouw advertentiecampagnes op strategisch niveau, zonder bullshit, om te zorgen dat jij controle krijgt over de omzetgroei van jouw bedrijf.

gas- en rempedaal van je klantenstroom

Door de juiste advertentie strategie in te zetten en echt te begrijpen welke advertentiemethode voor jouw bedrijf werkt, creëer je letterlijk ultieme controle over het gas- en rempedaal voor je klantenstroom. En ja, ook het rempedaal heb je nodig 😉

Online adverteren is net als schaken. Iedereen kan de ‘spelregels’ leren, maar er zijn slechts enkelen die Master zijn over de verschillende spellen en strategieën om keer op keer als winnaar te eindigen.

Precies dat is de reden dat voor veel bedrijven online advertenties vaak wel ‘aardige’ resultaten opleveren, maar de echte X-factor niet gevonden wordt. Ook niet wanneer de grote ‘cowboy’-agencies hebben meegewerkt aan de campagne.

Als bedrijf wil je de controle hebben over de manier waarop je continu de beste klanten krijgt. Maar zie dat proces maar eens te kraken.

Iris pijnenburg
Xvertising

Heb je zelf online advertenties lopen, maar komt er nog niet uit wat er in zit? Wil je opschalen met je online ads met zekerheid tot winstgroei? Of ben je oriënterend en wil je starten met online adverteren, zonder advertentiebudget over de balk te smijten? Dan zijn de ADvice sessies perfect voor jou.

High-intensive sessies waarbij we in één dag de code kraken voor je huidige of nieuwe online advertenties. Een-op-een. Full-focus. Zodat je de deur uitloopt met een antwoord op de vragen:

  • Waarom adverteren tot heden nog niet het maximale resultaat voor je heeft opgeleverd
  • Hoe je jouw online advertenties zo kunt inrichten zodat ze winstgevend zijn
  • Hoe je jouw online advertenties kunt opschalen voor een verdere bedrijfsgroei
  • Welke exacte advertentie strategie en methode voor jou gaat werken, inclusief blauwdruk om direct mee aan de slag te gaan.
  • En meer.

 

online advertising agency

plan jouw ADvice sessie

De ADvice sessies zijn voor wie écht ready is om stappen te maken en serieus aan de slag wilt gaan met advertenties. Die controle wilt over de klantenstroom. Die wilt groeien in omzet door middel van winstgevende advertenties.

De sessie duurt 4 uur en om te zorgen dat we hier het maximale uithalen, wordt er vooraf telefonisch een deep-dive interview afgenomen. Op die manier kunnen we tijdens de sessie direct aan de slag.

Het betreft géén groepstraining of standaard format. De ADvice sessies zijn 100% toegespitst op jouw bedrijf en case. Alleen op die manier kun jij het maximale uit de sessie én je advertenties halen.

Achteraf ontvang je de advertentie strategie en advertentieplan digitaal, om direct mee aan de slag te gaan. Ook plannen we een follow-up call om de implementatie en voortgang n.a.v. de sessie te bespreken.

De investering voor een ADvice sessie betreft 545 euro excl. BTW.

Vraag een ADvice sessie aan door onderstaand formulier in te vullen.

We nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op om een dag in te plannen voor de sessie.

We mailen je uitsluitend updates over de ADvice sessie.
Wil je ook per mail online advertising advies ontvangen? Vink dan de nieuwsbrief optie aan.
online advertising agency

Veelgestelde vragen

Waar vinden de sessies plaats?

De sessies vinden plaats op het kantoor in Dongen (nabij Breda).

Wil je liever de sessie bij jou op kantoor? Dan worden er reiskosten in rekening gebracht.

Kan ik mijn team meenemen naar de sessie?

Jazeker. De sessies zijn 1-op-1 wat betreft het bedrijf. Je zit er dus alleen met jouw organisatie.

Tot 3 personen zijn welkom bij de sessie. Wanneer het er meer worden, blijkt dat dat niet ten goede komt aan de productiviteit.

Wanneer vinden de sessies plaats?

Wanneer de sessie plaatsvindt, bepalen we samen. Na je aanvraag neem ik persoonlijk contact met je op om een moment af te stemmen.

Moet ik al advertenties hebben staan?

Nee, dat hoeft niet.

De sessies worden specifiek op jouw situatie ingevuld. Dus het maakt niet uit of je al jaren campagnes draait of pas net start.

In heb een andere vraag

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan gerust contact met me op!